UV-beschermende zonnehoed Pineapple

UV-beschermende zonnehoed - Pineapple

Staat: Nieuw product

Lässig

Lässig: Splash & Fun (56)

Een leuk zomerhoedje is essentieel als je met je kleintje in de zon gaat.

Dit exemplaar ziet er niet alleen leuk uit, het is ook omkeerbaar en gemaakt van UV beschermend materiaal. Een prima keuze dus om deze zomer hip en veilig door te komen!

15,95 €

11,17 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1433005730-18

CollectieSplash & fun
TypeZonnehoedjes
Korting- 30 %

Schattig flashy zomerhoedje dat langs beide kanten gedragen kan worden: kies zelf of je het lichtblauwe of de zomerse ananassenprint verkiest ... of wissel af en maak elke uitstap naar buiten extra leuk. Dit zonnehoedje heeft handige touwtjes zodat het goed blijft zitten en niet kan wegwaaien tijdens het spelen of zwemmen. Het UV-beschermend materiaal met een factor 50+ biedt goede bescherming maar vergeet niet je kleine hartendief ook voor de rest regelmatig in te smeren tegen de leuke maar schadelijke zon.

Leuk in combinatie met de coole zwemluier in dezelfde print.

Verkrijgbaar in verschillende maten van 0 tot 36 maand

Materiaal 100% polyester

Het leven hoeft niet altijd nodeloos moeilijk te zijn! Dit Duits merk maakte van zijn credo simpelweg zijn naam. Lässig betekent: cool, ontspannen en helemaal zen. En voilà, een collectie van übercoole tassen en leuke strand- en zomerkledij is het oogverblindende resultaat.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.34
LÄSSIG - Want het leven hoeft niet altijd nodeloos moeilijk te zijn! Dit Duits merk maakte van zijn credo simpelweg zijn naam. 'Lässig’ betekent lekker: cool, ontspannen en helemaal zen. En voilà, een collectie van mooie, handige en übercoole tassen en textiel is het oogverblindende resultaat. Naast een oog voor stijl heeft Lässig, ook een hart voor het milieu. Onder het goedkeurend oog van mascotte Lela de ree, vindt de duurzame productie plaats volledig zonder gebruik van PVC, nikkel, cadmium, ftalaten en alle andere chemische rommel. Kortom; fris, vrolijk en voor de echt coole kids en ouders.
Collectie Lässig: Splash & Fun
Inspiratie en stories