UV strandponcho - Ocean Amber

Felroze zwemhanddoek uit duurzame UV-werende stof

Staat: Nieuw product

Fresk

KUK1273

Fresk Swimwear Collection (32)

Hou je kleintje warm en droog na het zwemmen of spelen in het water met deze comfortabele kinderponcho met terry voering en kap. De donkerroze kleur en speelse visjes zullen bij elke mini in de smaak vallen.

De UV-werende zwemhanddoek matched je zwemkledij als je ook kiest voor een badpak of zwemshort uit deze duurzame zomercollectie. Ook ideaal na een zwemles.

38,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : SW2307-48

TypePoncho's
PrintsOcean Amber
KleurRoze

UV strandponcho Ocean Amber van FRESK houdt je mini droog en warm na een heerlijke zwembeurt op vakantie of watergevecht in de tuin.

De strandponcho met kap is one size en verkrijgbaar in 6 verschillende prints en kleuren. Check de volledige swimwear collectie voor een bijpassende zwemoutfit >

Materiaal: 100% gerecycleerd polyester, met zachte voering uit 100% organisch katoen en UV-beschermingfactor 50
Maat: one size - afmetingen: 58 x 58 cm
Aanbevolen leeftijd: 1 - 6 jaar
Wasadvies: wassen op 30 °C op een zachte cyclus, niet laten drogen in direct zonlicht, krimpt max 5%

_

FRESK is één van onze bestselling merken bij DE KLEINE ZEBRA. Hun collectie tassen verovert elk schooljaar mening kinderhart. Maar ook ouders zijn fan van de designs, de prints en duurzame materialen. Dit jaar komt het Nederlandse merk ook met een zwemcollectie die perfect past bij kleine kapoenen en ons leven extra kleurrijk maakt.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.335
Fresk - Zus Katja en broer Mark van Aardenne lanceren het wondermooie Fresk, een Nederlands merk met biologische babymode. Ze maken voor hun collecties steeds gebruik van biologisch katoen omdat het heerlijk zacht is voor de babyhuid en zorgt voor een fijne pasvorm en veel draagcomfort. Vrolijke en kleurrijke babycollectie Fresk biedt een collectie baby basics uit biologisch katoen waaronder slabbetjes , speendoekjes , rompertjes ,  pyjama's en dekentjes . De collectie wordt met veel zorg en aandacht ontworpen in Nederland en duurzaam geproduceerd in Europa. Katja en Mark kozen de naam van hun nieuw merk niet lukraak. Ze hebben een Scandinavische roots en voor hen staat Fresk voor een fris briesje, een nieuw begin. Een babycollectie zonder poespas, met liefde gemaakt voor baby’s en hun ouders. Volgens Katja van Aardenne combineert Fresk eigenwijs Hollands design met een vleugje retro Scandinavië. De collectie is lief, fris en heeft leuke en eigenwijze prints.
Collectie Fresk Swimwear Collection
Inspiratie en stories