UV zwemhoedje - Elefant

Okergeel zonnepetje voor baby's met lange nekbescherming

Staat: Nieuw product

Fresk

Fresk Swimwear Collection (32)

Spetteren in het plonsbadje of op vakantie in het grote zwembad is super leuk en dankzij dit UV zwemhoedje wordt de pret alleen groter want nu kan jij ook met een gerust hart je kleintje laten spelen in de zon.

Dit waterresistant zonnepetje heeft een klep vooraan, touwtje rond de kin en extra lange nekflap. Zo is het - in combinatie met een goede zonnecrème - een goede zonnebescherming voor jouw kleintje.

21,95 €

15,37 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : SW2316-21-86

TypeZonnehoedjes
PrintsElefant
KleurMosterdgeel
STOP/FINISTOP

UV zonnehoedje Elefant uit de swimwear collectie 2023 van het fantastische FRESK zorgt voor uitstekende bescherming tijdens zonnige dagen van het jaar. De duurzame stof heeft een UV werende factor 50. Het zonnepetje voor baby's en peuters is er in verschillende maten en mag mee in het water. Ook verkrijgbaar in andere kleuren en prints, bijpassende zwemkledij shop je hier >

Maten: verkrijgbaar in 3 maatjes van 9 maanden tot ongeveer 2 jaar
Materiaal: gemaakt uit gerecycleerd nylon, sneldrogend, UPF 50

_

FRESK is één van onze bestselling merken bij DE KLEINE ZEBRA. Hun collectie tassen verovert elk schooljaar mening kinderhart. Maar ook ouders zijn fan van de designs, de prints en duurzame materialen. Dit jaar komt het Nederlandse merk ook met een zwemcollectie die perfect past bij kleine kapoenen en ons leven extra kleurrijk maakt

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.035
Fresk - Zus Katja en broer Mark van Aardenne lanceren het wondermooie Fresk, een Nederlands merk met biologische babymode. Ze maken voor hun collecties steeds gebruik van biologisch katoen omdat het heerlijk zacht is voor de babyhuid en zorgt voor een fijne pasvorm en veel draagcomfort. Vrolijke en kleurrijke babycollectie Fresk biedt een collectie baby basics uit biologisch katoen waaronder slabbetjes , speendoekjes , rompertjes ,  pyjama's en dekentjes . De collectie wordt met veel zorg en aandacht ontworpen in Nederland en duurzaam geproduceerd in Europa. Katja en Mark kozen de naam van hun nieuw merk niet lukraak. Ze hebben een Scandinavische roots en voor hen staat Fresk voor een fris briesje, een nieuw begin. Een babycollectie zonder poespas, met liefde gemaakt voor baby’s en hun ouders. Volgens Katja van Aardenne combineert Fresk eigenwijs Hollands design met een vleugje retro Scandinavië. De collectie is lief, fris en heeft leuke en eigenwijze prints.
Collectie Fresk Swimwear Collection
Inspiratie en stories