Veelzijdige medium rugzak Spooky - zwart

Staat: Nieuw product

Lässig

LSG048

Spooky Collectie van Lässig (14)

Om vol te steken en te gaan picknicken in het park of om helemaal uitgerust naar school of kamp te trekken. Deze medium versie van de veelzijdige Lässig Spooky rugzak is een perfect bondgenoot voor jouw kapoen, het glow-in-the-dark effect van de spookjes is een leuk detail en zal keer op keer voor veel oh's en ah's zorgen.

37,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1203002015

CollectieSpooky
TypeRugzakken
KleurZwart

De medium Lässig Spooky Rugzak heeft een ruim binnenvak, een zijvakje en vakje vooraan dat sluit met een rits. De schouderriemen zijn aangenaam zacht en elk aanpasbaar naar je kind, een extra strapje ter hoogte van de borst zorgt dat de rugzak goed blijft zitten. Er zit ook een duidelijk naam-etiket aan de binnenzijde en sleutelring om het plaatje compleet te maken Ook verkrijgbaar in perzik kleur.

Gewicht: 300 gram
Materiaal: 100% polyester - waterafstotend
Afmetingen: 24 x 13 x 30 cm

Het leven hoeft niet altijd nodeloos moeilijk te zijn! Dit Duits merk maakte van zijn credo simpelweg zijn naam. Lässig betekent: cool, ontspannen en helemaal zen. En voilà, een collectie van mooie, handige en übercoole tassen en textiel is het oogverblindende resultaat.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.050.350.340.35
LÄSSIG - Want het leven hoeft niet altijd nodeloos moeilijk te zijn! Dit Duits merk maakte van zijn credo simpelweg zijn naam. 'Lässig’ betekent lekker: cool, ontspannen en helemaal zen. En voilà, een collectie van mooie, handige en übercoole tassen en textiel is het oogverblindende resultaat. Naast een oog voor stijl heeft Lässig, ook een hart voor het milieu. Onder het goedkeurend oog van mascotte Lela de ree, vindt de duurzame productie plaats volledig zonder gebruik van PVC, nikkel, cadmium, ftalaten en alle andere chemische rommel. Kortom; fris, vrolijk en voor de echt coole kids en ouders.
Collectie Spooky Collectie van Lässig
Inspiratie en stories