Vega wandlamp - Dino whale blue

Gezellige dino kinderlamp voor aan de muur van je kinderkamer

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD4740

Dinomania bij de Kleine Zebra (262)

Strak design en toch helemaal kidsproof! Iedereen is fan van de Liewood dino wandlamp.

Deze kinderlamp in de vorm van een blauwe dino is mooi als muur decoratie en is ideaal om boekjes onder te lezen voor het slapengaan.

64,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW14571 9715

CollectieVega
TypeLampen
PrintsWhale Blue
KleurBlauw

Vega wandlamp Dino whale blue uit de collectie van LIEWOOD zorgt met haar strakke en minimalistische design voor een warme gloed en extra sfeer in de kinderkamer. Makkelijk op te hangen boven een bedje of kast.

Materiaal lampenkap: 100% siliconen - bevestigingsplaat: 100% ABS kunststof - CE-gemarkeerd
Afmetingen: 25,3 x 32,5 x 7,3 cm

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en zacht breiwerk tot hip kinderservies - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Liewood - Dit Scanidavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord-producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Dinomania bij de Kleine Zebra
Inspiratie en stories