Notitieboekje - Cyndi

Verbluffende notitieboekje - Cyndi

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ625

Wil je iets om te schrijven, tekenen of knutselen? Dan is dit sierlijke boekje iets voor jou! Dit notitieboekje is versierd door illustrator Miss Cyndi en draagt jou een warm hart toe De toffe illustraties zullen je iedere dag inspiratie geven om lekker creatief bezig te zijn! Gebruik de handige elastische band om dit schriftje goed te sluiten. 

4,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DD03570

CollectieLovely paper
TypePapierwaren

Dit verbluffende notitieboekje van de collectie Lovely Paper heeft lijntjes. Dit adembenemende boekje is rijkelijk gevuld met fantastische illustraties op iedere pagina, waardoor het een tof geschenk is voor de kleine die altijd een boekje bij zich draagt.

Illustraties: Miss Cyndi
Formaat: 15 x 10 x 1 cm
78 pagina's

Lovely Paper is een Djeco collectie met papierwaren en kleine geschenkjes die stuk voor stuk versierd zijn met mooie en fijne illustraties. Het idee is dat je altijd en overal kan schetsen, doodlen, tekenen, verhalen vertellen, kostbare herinneringen verzamelen. Met Lovely Paper heb je altijd alles bij de hand om je creatieve ziel op papier te zetten: schriftjes, notitieboekjes, geheime dagboeken, etuis, gummetjes, stickers, masking tape, ... Kortom alles om je dag op te vrolijken!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!