Verjaardagskaars - Haai

Stoere feestkaars uit de Under the Sea feestcollectie

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR542

Under the sea themafeestje (27)

Pompompom, pompompom, pompompom, ... deze schitterende haai kaars staat perfect op lekkere verjaardagstaat op je oceaan feestje.

Met glimmende blauwe folie aan de voorkant en een brutale grijns, zal het feestvarken zich erg feestelijk voelen ... en misschien een beetje bang!

9,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 204266

Stoere verjaardagskaars Haai uit de Under the Sea collectie van Meri Meri met details in blauwe folie. Deze kaars matched perfect met de rest van de Under the Sea collectie met onderandere servetten, bekers en een cupcake kit maar ook fijne verkleedkledij in thema.

Afmetingen verpakking: 11,4 x 13,7 x 1,9 cm

_

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes, toffe accessoires en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten. Het verhaal van Meri Meri Meri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter… Magische collecties waar fantasie tot leven komt Magie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Under the sea themafeestje
Inspiratie en stories