Verkleedjurk - Rainbow Ruffle Princess

Tule feestjurk in regenboogkleuren met bijpassende gouden kroon

Staat: Nieuw product

Meri Meri

Alles voor een regenboog feestje (56)

Is het een verkleedjurk of een feestjurk? Het kan allebei. Deze prachtige regenboogjurk met kroon is vast een schot in de roos.

Het zwierig kleed combineert verschillende stroken tule voor een feestelijk en zwierig effect. Bij deze verkleedjurk zit een sublieme glitterkroon om de look af te maken.

88,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 215353

PersonagePrinses/Koningin
CollectieMagical Princess
TypeVerkleedjurken
KleurMeerkleurig

Verkleedjurk Rainbow Ruffle Princess van MERI MERI is gemaakt van munt, lichtgeel, perzikroze en schemerroze tule-lagen. De riempjes zijn verstelbaar voor de ideale pasvorm. De kroon is gemaakt van gouden glitterstof aan de buitenkant, roze vilt aan de binnenkant en elastiek aan de achterkant.

Maten: beschikbaar in 2 maten: 3-4 jaar (lengte jurk: 79 cm) en 5-6 jaar (lengte jurk: 84 cm)
Materiaal: tule, katoen en polyester

_

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes, toffe accessoires en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten. Het verhaal van Meri Meri Meri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter… Magische collecties waar fantasie tot leven komt Magie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Alles voor een regenboog feestje
Inspiratie en stories