Verlanglijstje - Sinterklaas

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR017

Hun verlanglijstje is vaak eindeloos maar wordt toch iets overzichtelijker met dit leuk item van Meri Meri.

Toffe uitklapbare lijst om alle wensen op te schrijven of te tekenen, geadresseerde envelop om alles op te sturen en leuk stickervel om het af te werken.

6,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DD-001

CollectieSinterklaas
TypePapierwaren
KleurMeerkleurig

Uitkijken naar de komst van Sinterklaas maakt het allemaal nog leuker en zeker met dit supertof verlanglijstje van Meri Meri. Hiermee kunnen je kinderen hun wensen voor 6 december perfect overbrengen. In deze set zit een uitklapbaar verlanglijstje in de vorm van de Sint, inclusief een geadresseerde envelop en een stickervel om het compleet te maken.

Dankzij de producten van Meri Meri kan je elk feestje tot in de puntjes afwerken. Hun collecties zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond naar alle feestartikelen voor de komst van de Sint te vieren!

Afmetingen: 34,5 x 12,7 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.180.010.130.01
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.