Vierkant brooddoosje - Flamingo

Vierkante brooddoos voor kinderen met roze flamingo's

Staat: Nieuw product

SugarBooger

MCH035

Meisjes zijn er weg van, moeders zijn er dol op. in dit schattig brooddoosje kan je makkelijk een paar bokes kwijt maar ook een extra snackje zoals gedroogd fruit, nootjes of een verse fruitsalade. Zo geef je een gevarieerde lunch mee die mooi van elkaar gescheiden blijft dankzij het tussenschot en helemaal fashionable verpakt is.

12,95 €

11,01 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : SBA1264

Flamingo Good Lunch® Sandwich Box is een schattige brooddoos in de vorm van een boterham die je makkelijk kan vullen en meenemen naar school of op uitstap! Het handig lunchdoosje is voorzien van een tussenschot zodat je je boterhammetjes kan gescheiden houden van een extra snackje zoals nootjes of fruit, je kan het doosje natuurlijk ook gebruiken als fruit- of koekendoosje. Het deksel hangt vast dus verloren deksels zijn meteen verleden tijd. Makkelijk sluitsysteem - ook voor kleine handjes - en een compact design maken dit de perfecte keuze voor jouw smulpaapje.

Afmetingen: 12,7 x 12,7 x 4,5 cm

Materiaal: harde kunststof, polypropeen - vrij van lood, BPA, PVC en flafaten

Gebruiksadvies: mag in de microgolf als het deksel geopend is, ook geschikt voor het bovenste rek van de vaatwasser maar handwas is aangeraden als je de print optimaal wil behouden.

SugarBooger heeft een leuke vintage look, hun collectie worden gekenmerkt door de vrolijke en kleurrijke prints. Ze maken o.a. bestek, servies, boekentasjes, drinkflessen en brooddozen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
513130.09
SugarBooger - Dit Amerikaanse merk werd in 2003 ontwikkeld door de Californische Lisa Lowe. Als kind was ze al bezig met het maken van spullen, verpakking inclusief, die ze dan verkocht aan haar kleine broer. Na een design opleiding enkele jaren later, startte ze haar eigen bedrijf. SugarBooger maakt onder andere vrolijke kinderserviesjes in een hele resem leuke thema's. Lisa omschrijft het zelf als "Sweet with a dash of mischief, created for kids, parents and the people who love them."