Vierkante lunchbox in RVS - Candy Stripes

Stalen brooddoos met kleurrijk gestreept deksel

Staat: Nieuw product

Rice

RI306

Choose Happy met Rice! (10)

Geef elke lunch kleur met deze handige, vierkante lunchbox met fijne snoepjeskleuren, streepjes en een rood hartje als fijn detail.

Een must-have voor elke lunch-on-the-go!

39,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : STLUN-CAS

SamenstellingenRVS
TypeBrooddozen
KleurRoze

Grote lunchbox in RVS Candy Stripes komt uit de collectie van Rice en is een doorzame brooddoos die elke lunch kleur geeft. De stalen brooddoos is vriezerbestendig en mag gewassen worden in het bovenste rek van je vaatwasser - het deksel is NIET vaatwasmachinebestendig.

Let op, de lunchbox mag niet in de microgolfoven.

Afmetingen: 19 x 19 x 8,5 cm
Gewicht: 350 gram
Inhoud: 1650 ml
Materiaal: roetsvrij staal - kunststof deksel

_

De lente komt, kersen zullen bloeien ... het komt allemaal weer goed. Ook in onzekere tijden na het vreemde jaar 2020. No rain, no flowers! De lentecollectie van Rice bloeit weer van kleur en geeft ons een boost om de grijze dagen snel achter ons te laten. Het verschil zit vaak in de kleine dingen. Blijf kleurrijk en sterk - Choose Happy met de SS 2021 collectie van het prachtige Rice!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
198.500.111
Rice is een Deense bedrijf voor interieurontwerp en design. Ze staan bekend voor hun kleurrijke melamine, handgeweven manden, fantastische opbergers en handgeglazuurd servies. Allemaal vrolijke en kleurrijke items voor in de woonkamer, keuken en kinderkamer.Breng geluk en kleur in jouw huisMet de items van Rice breng je elke dag meer happiness en plezier in jouw huis ! Ze zijn niet bang om uniek te zijn en dat zie je in hun designs. De designs zijn altijd vrolijk en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is.Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice-producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid.Ontdek snel alle spulletjes van Rice waaronder de geweldige Let’s Summer collectie . Een heerlijke collectie van kleurrijke items voor in de keuken en aan tafel. Ideaal om wat kleur in huis te brengen!
Collectie Choose Happy met Rice!
Inspiratie en stories