Village babydekentje *

Staat: Nieuw product

Sebra

Uit de 'Village' collectie van Sebra

Ga op avontuur in de stad onder de grappige, kleurrijke huizen. Neem een pauze op een bankje, terwijl je geniet van het uitzicht van de stad. Laat je fantasie los om grappige verhalen opnieuw en opnieuw te beleven en ontdek ze bij telkens weer wanneer je de stad nog een keer verkent!

39,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 4096

Het is knus cocoonen onder dit ongelofelijk zacht dekentje! Heerlijk voor in baby's bedje of gewoon gezellig op de sofa, maar ook handig in de kinderwagen onderweg!
GOTS gecertificeerd. Afmetingen: 80x80 cm. Materiaal: 100% organisch katoen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
808000.35
Sebra Interior maakt prachtig Deens design . Sebra ontwerpt en produceert meubels, beddengoed en andere accessoires voor kinderen en hun kamertjes. Het bedrijf werd opgericht door Mia Dela in 2004. Mia werd opgeleid als ontwerper op de Sjoel design school in Kolding in 2001. Toen ze de kamer van zoontje Gustav wou decoreren vond ze geen leuke design interieur spulletjes van goede kwaliteit naar haar smaak. Dat was het begin van Sebra. Sebra Interior brengt een modern design en een innovatieve keuze aan kleuren, gecombineerd met oude vormen van handwerk zoals haken en breien. Een groot deel van de collectie is handgemaakt en van natuurlijke materialen zoals hout, wol en katoen. Materialen die de fantasie van kinderen prikkelen enerzijds en anderszijds ook voldoen aan de eisen voor kwaliteit en creativiteit van mama en papa.