Vilten speelset - Mijn gemengde salade

Uitgebreide set imitatiespeelgoed om een salade te bereiden

Staat: Nieuw product

Janod

JS510

Een gezonde, gevariëerde maaltijd: het is iets dat je niet vroeg genoeg kan leren, dus wat is een betere manier dan er een spelletje van te maken!

Wij zijn dol op dit mooie imitatiespeelgoed dat zowel houten als vilten ingrediënten combineert en waarmee kinderen vanaf 3 jaar de lekkerste gemengde salade kunnen bereiden!

29,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J06595

SamenstellingenVilt
TypeImitatiespeelgoed
KleurGroen
Leeftijdvanaf 3 jaar

Imitatiespeelset My Mixed Salade van JANOD past perfect in de leefwereld van imiteren en 'koken'. Ideaal speelgoed voor het ontwikkelen van fantasie en creativiteit. De set past ook perfect in een kinderkeuken of maakt je kookset interessanter. De houten elementen van deze set zijn gemaakt van FSC®-hout, afkomstig van duurzaam beheerde bossen.

Je begint met het verwijderen van de blaadjes van de sla, die dankzij een haak-en-lus-systeem gemakkelijk van het hart los te maken zijn. De 12 knapperige blaadjes kun je nu schoonmaken in deze leuke spinner waarvan het houten deksel echt draait! Als laatste stap stel je een prachtige salade vol kleur samen in de slakom met alle bijgeleverde accessoires: 3 schijfjes tomaat en 2 schijfjes komkommer van hout, 2 eieren, 3 champignons en 2 uien van vilt. Om alles op smaak te brengen kun je het peper- en zoutstel gebruiken, dat geluid maakt als je het bovenste gedeelte draait, en het flesje olijfolie van hout. Het enige wat je nog moet doen is serveren met het zeer realistisch slabestek en smullen maar.

Leeftijd: vanaf 3 jaar
Afmetingen: 24 x 12 x 22 cm
Materiaal: hout, karton en vilt

_

Non-stop speelplezier met het Franse speelgoed merk JANOD. Dit Frans speelgoedmerk staat gekend om hun sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed dat simpel is van ontwerp en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet keer op keer de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Voor uren en uren speelplezier!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar! Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoed De filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren. Duurzaam speelgoed met oog voor detail Elke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.