Vintage schrijftafel

Staat: Nieuw product

Vilac

JT189

Geef de kinderkamer een unieke sfeer met deze mooie houten schoolbank met omkeerbaar bord. Aan de ene kant een krijtbord met lijntjes aan de andere kant een white board. Je hebt dus geen papier nodig om eindeloos veel te tekenen of het schrijven te oefenen.

Een wondermooi en nostalgisch geschenk voor je creatief kleintje.

89,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 6710

CollectieVilac Jeux
TypeTafels
Leeftijdvanaf 3 jaar

Robuuste vintage lessenaar van het Franse VILAC met afwisbaar bord, gemaakt in Frankrijk. Super mooi met retro toets en leuk om in de kinderkamer of woonkamer te zetten en heerlijk aan te tekenen of schrijven.

Materiaal: robuust hout

Afmetingen: 52 x 59 x 63 cm

Leeftijd: vanaf 3 jaar

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0004.99
Vilac - Al meer dan 100 jaar waakt Vilac met tederheid over de dromen van kinderen. Ze produceren overwegend houten speelgoed, gemaakt van de bossen in de Jura. Ontdek speeltjes vol nostalgie en geluk, en zo anders dan ander speelgoed dat na een paar uur spelen al naar een hoekje wordt verbannen.Vilacity Collection by VilacWaan je in een echte stad met de Vilacity collectie  van Vilac. Van hijskranen en containerschepen tot garages en tankstations. Allemaal leuk en kwalitatief speelgoed om levensechte taferelen van een bruisende stad na te bootsen.Retro Speelgoed CollectieDeze geweldige speelgoed collectie  van Vilac is prachtig geïllustreerd door Ingela P. Arrhenius. Elk stuk retro speelgoed is bedekt met kleurrijke retro tekeningen van Ingela. Gaande van puzzels, tipis en muziekdoosjes tot kaleidoscopen, houten trekspeeltjes en jojo's. Let’s play!Creatief Speelgoed CollectieVoor de creatieve en muzikale kids heeft Nathalie Lété  de leukste stukken speelgoed geïllustreerd met zelf getekende afbeeldingen van dieren en bloemen. Van gitaren en accordeons tot bromtollen en kinderservies. Zo mooi om naar te kijken en mee te spelen!