Vleugels & toverstaf - Organza Flower

Elegante verkleedaccessoires met organza bloemen

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR620

Vlieg door de kamer of fladder rond op je feestje met deze heerlijke verkleedaccessoires: een magische toverstok en bijpassende verkleedvleugels vol elegante bloemen.

Een uniek geschenk voor elke elegante verkleedfan!

69,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 215461

PersonageFee/Elf
CollectieSpring & Easter
TypeVerkleedaccessoires
KleurMeerkleurig

Vluegels & toverstaf Organza Flower van Meri Meri is perfect voor urenlang fantasierijk spel of om te dragen naar een speciaal feest. De vleugels zijn versierd met prachtige organza bloemen. De toverstok is een bloemvorm met linten, ideaal voor het uitspreken van vrolijke spreuken. De vleugels zijn verfraaid met roze, perzik, neon koraal en blauwe organza bloemen en versierd met gouden glitterstof en de bloemvormige toverstok is versierd met linten, in roze, koraal, blauw en goud

Leeftijd: vanaf 3 jaar
Afmetingen: Spanwijdte vleugels: 57,2 cm

_

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.