Vlieger - Hiboo

Coole pop-up vlieger met uil en staart van 2,5 meter

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ921

Mini cadeautjes, maxi pret! (512)

Zeer gemakkelijk te monteren pop-up Hiboo vlieger: slechts één stuk in elkaar zetten, één draad om het handvat vast te knopen en hij is klaar om op te stijgen.

Heb jij een vliegerfan thuis die hier blij mee zou zijn?

7,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ02151

CollectieGames of skills
TypeBuitenspeelgoed
KleurGroen
Leeftijdvanaf 5 jaar

Vlieger Hiboo van DJECO is een groen gele kindervlieger met een coole uil voor eindeloos veel plezier in de wind! Inclusief handig polyester opbergtasje om de vlieger makkelijk mee te nemen op elk avontuur

Materiaal: polyester en glasvezel staven (super licht)

Afmetingen vlieger: 60 x 70 cm, staart: 250 cm, draad: 40 meter

Leeftijd: vanaf 5 jaar

_

Het Franse DJECO maakt bijzonder speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is, want spelen is essentieel voor de ontwikkeling van kinderen. Regelmatig steekt Djeco speelgoed van vroeger in een nieuw jasje, met mooie patronen, vrolijke kleuren en unieke illustraties. Hun aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, knutselpakketten, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories