Vlieger - Terra Kids

Stevige arend vlieger met 1 spoel

Staat: Nieuw product

Haba

HAB933

Terra Kids collectie by Haba (51)

Wat een coole vlieger! Dit is super leuk buitenspeelgoed om een hoge vlucht te nemen. Dankzij de ergonomische vorm zweeft hij zelfs bij sterke wind bijzonder stabiel en glijdt hij met gemak door de lucht.

Ideaal om je vliegcapaciteiten te oefenen, de vlieger komt in een handige draagtas voor makkelijk transport.

24,99 €

19,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 306016

CollectieTerra Kids
TypeBuitenspeelgoed

Super Coole Terra Kids Vlieger van Haba is een coole vlieger in de vorm van een arend gemaakt van uiterst licht, flexibel en tegelijk stevig materiaal - om heerlijk mee te vliegeren op het strand, in het park of een grote tuin.

Inhoud: 1 draagtas, 4 stokken van glasvezel, 1 spoel incl. PP-touw van 50 meter lang.

Afmetingen: 78 x 0,5 x 161 cm
Gewicht: 0,141 kg
Leeftijd: 8 jaar
Materiaal: polypropyleen, polyester en glasvezel

_

Kinderen zijn geboren ontdekkers! Het zijn nieuwsgierige wezens en overal is van alles te ontdekken.  Speciaal voor deze kinderen creëerde HABA de geniale Terra Kids collectie. Altijd werk aan de winkel!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Terra Kids collectie by Haba
Inspiratie en stories