Vloerpuzzel Jungle Vrienden - 36 stukjes

Staat: Nieuw product

Crocodile Creek

BER077

Zag je ooit zo veel jungle dieren bij elkaar? Puzzel ze allemaal samen in dit prachtige tafereel en nadien berg je deze leuke vloerpuzzel makkelijk op in de bijpassende doos.

19,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 384076-3

TypeVloerpuzzels
Leeftijdvanaf 3 jaar
# Puzzelstukken31-40 stukken
Thema's en onderwerpenDieren

Klassieke Crocodile Creek vloerpuzzel 'Jungle vrienden' met grote stukken voor kleine handjes. Deze kleurrijk geïllustreerde puzzel zit in een bijpassende doos in de vorm van een detail uit de puzzel. Prachtig om te geven en te krijgen.

Aantal stukjes: 36

Afmetingen: puzzel 50 x 69 cm - doos 23 x 28 x 8 cm

Leeftijd: 3+

Materiaal: alle Crocodile Creek puzzels zijn gemaakt uit gerecycleerd karton en geprint met plantaardige inkten. Veilig om mee te spelen en milieuvriendelijk.

Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt uniek kwalitatief speelgoed en leuke kleurrijke spulletjes voor kinderen. Van puzzels, over ballen tot eetgerei.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
27.922.97.61.25
  • Door Jean P.
  •  de 11/03/2023
mijn kleinkind, bijna twee jaar, heeft ondertussen de puzzels misschien twintig keren al gemaakt (met hulp uiteraard..)
  • Door Anneke A.
  •  de 17/04/2020
De (2-)jarige was er vast heel blij mee.
Crocodile Creek - Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en andere spulletjes voor kinderen. Kleurrijke ballen en puzzels, maar ook rugzakjes en eetgerei. Innovatief speelgoed voor uren speelplezier. Animalia Collectie van Bob Kolar De  Bob Kolar Collectie heeft super leuke spulletjes voor kinderen. Van houten stapelblokken en mini speelballen tot handige drinkbussen en meeneem brooddozen . Elk product is beeldig afgewerkt met illustraties van schattige diertjes. Illustratieve Collecties van Rebecca Jones Deze prachtige collectie heeft onder meer puzzels met handgetekende taferelen van Rebecca Jones . De tekeningen zitten vol fijne details die ervoor zorgen dat elk product tot leven komt. 36 Dieren Collectie De  36 Dieren Collectie is een verzameling van leerrijke memory spelletjes en puzzels voor kids. Elk product bevat een creatieve leeromgeving om 36 verschillende dieren of diersoorten te leren kennen. Beschikbaar in het Nederlands, Frans, Duits en Spaans. Eco-vriendelijke Collectie Voor de eco lovers heeft Crocodile Creek een  eco-vriendelijke collectie ontworpen. Van RVS drinkflessen over stevige brooddozen en isothermische lunchtassen . Allemaal absolute musthaves voor op school, kamp en vakantietripjes!