Volwassen prentenboek - Mindfulness en andere moderne ongemakken

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

KZ29734

Ze hebben een eigen Facebookpagina, een Blogspot,een Twitteraccount en een Vimeokanaal. Kortom, ze zijn helemaal van nu: de onafscheidelijke vriendenOs en Jo, die we al kennen uit Sylvia van Ommens eerdere prentenboek Drop.Samen beschouwen ze het leven - aan de ontbijttafel, lopend door de lenteregen, maar bij voorkeur hangend op de bank of liggend in het gras.

11,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 16 jaar
AuteurSylvia van Ommen
IllustratorSylvia van Ommen
GenreFictie voor kinderen
Themahumor

De filosofieën van Os en Jo in het volwassen prentenboek zijn even humoristisch als treffend. Iedereen zal zich (of hij wil of niet) herkennen in de haat-liefdeverhouding van het duo met hun telefoon en computer, hun geweldige uitvluchten om iets niet te hoeven doen waar ze geen zin in hebben, of juist toe te geven aan hun zwakheden, hun bijna burgerlijke, knusse gezelligheid.

Auteur & illustraties: Sylvia van Ommen
Aantal pagina's: 108
ISBN: 9789047707790

Lemniscaat is een van de oudste en bekendste kinderboekenuitgevers van Nederland. Opgericht in 1963 en nog steeds onafhankelijk, geeft Lemniscaat naast kleurrijke prentenboeken, vrolijke kinder- en jeugdboeken, bijzondere non-fictie voor kinderen en young adult literatuur ook een indrukwekkende lijst uit van filosofie en maatschappelijk betrokken non-fictie voor volwassenen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
19.717.800.35
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.