Vrolijk insteekspel - Kakelbonte wereld

Staat: Nieuw product

Haba

HAB244

Welkom in de kakelbonte wereld van dit plezant HABA insteekspel! Kinderen kunnen de wereld kleur geven. Daarvoor zorgen vijf, grote, liefdevol vormgegeven insteekkaarten met telkens twee figuren waarop je de gekleurde stukken moeten insteken om de prentjes te vervolledigen. Doe je mee?

19,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303709

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeStapel- & sorteerspeelgoed
Leeftijdvanaf 18 maanden

Vrolijk insteekspel Kakelbonte wereld van HABA om samen met je kleintje te spelen. Vervolledig de leuke kaartjes vol felle kleurtjes en guitige karakters waaronder een clown, vlinder en kikker...

Inhoud spel: 1 insteekbord, 5 dubbelzijdige insteekkaarten, 14 stukken.
Afmetingen: 15 x 19 cm
Materiaal: beukenhout, multiplex.
Vanaf 18 maanden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.220.050.220.58
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.