Vrolijk prentenboek met CD - Joepie Joepie

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

KZ22621

'Joepie Joepie' is hét liedjesspelletjesboek voor de allerkleinsten!
'Zakdoekje leggen', 'Twee emmertjes water halen', 'Heb je wel gehoord van de Zevensprong' - wie kent ze niet? Twaalf bekende kring-, klap- en spelletjesliedjes worden in prenten gegoten op de vrolijke en kleurige manier die het werk van Marijke ten Cate kenmerkt.

Met cd om de liedjes te beluisteren!

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 2 jaar
AuteurMarijke ten Cate
IllustratorMarijke ten Cate
GenrePrentenboek + CD

Joepie Joepie is een vrolijk prentenboek - met CD - waarvan je de kriebels in je benen krijgt en dat in geen peuter- en kleuter(school)collectie mag ontbreken! Geef het als een cadeau aan jonge ouders. Laat ze swingen op de verjaardag van hun kleine!

Auteur: Marijke ten Cate
Illustrator: Marijke ten Cate
Afwerking: hardback
Leeftijd: vanaf 4 jaar
Formaat: 26,6 x 22 x 1 cm​​​​​​​
ISBN: 9789047705611

Lemniscaat is een van de oudste en bekendste kinderboekenuitgevers van Nederland. Opgericht in 1963 en nog steeds onafhankelijk, geeft Lemniscaat naast kleurrijke prentenboeken, vrolijke kinder- en jeugdboeken, bijzondere non-fictie voor kinderen en young adult literatuur ook een indrukwekkende lijst uit van filosofie en maatschappelijk betrokken non-fictie voor volwassenen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
21.526.500.35
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.