lapin gonflable \'Raffy\"

vrolijk springkonijn 'Raffy'

Staat: Nieuw product

Gymnic

Hoppend op springkonijn 'Raffy' oefenen kinderen spelenderwijs hun evenwicht en coördinatie. Therapeuten gebruiken dit schattige konijntje ook...

46,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Hoppend op springkonijn 'Raffy' oefenen kinderen spelenderwijs hun evenwicht en coördinatie. Therapeuten gebruiken dit schattige konijntje ook bij kinderen met vaardigheids- en bewegingsproblemen. Raffy heeft dezelfde eigenschappen als het Rody paard.

Blaas 'Raffy' het konijntje op en houd rekening met de grootte en leeftijd van je kind. Zo groeit 'Raffy' eenvoudig mee. Omtrek van het zadel: max 66cm.

Je kan Raffy ook op een schommelbasis (apart te koop) monteren en dan krijg je een schommelkonijn.
Wordt geleverd met tap en ventiel voor het opblazen. Pompje niet inbegrepen. Materiaal: latex-vrij vinyl. Voor ruitertjes vanaf 3 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
455402
Gymnic is 'made in Italy' en produceert al sinds 1963 gymnastische ballen. Gymnic is één van de eerste bedrijven dat niet-toxische vinyl gebruikte voor hun producten. Ze hebben zich over de jaren gespecialiseerd in de vervaardiging van producten die gebruikt kunnen worden in het onderwijs, de gezondheidszorg, sport, fitness en natuurlijk ook als speelgoed. Gymnic is vooral bekend van de vrolijke opblaasbare paardjes ' Rody ' en guitige springballen ' Hippity Hop Balls '.