Vrolijk toilettasje - Olifant

Staat: Nieuw product

Coq en Pâte éditions

CP151

Bio is beautiful': het franse merk Coq en Pâte staat voor originaliteit en respect voor de natuur. En Mibo uit het Engelse Brighton ontwerpt...

15,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

CollectieSavanne
TypeToilettassen
KleurRoze
DiertjesOlifant

Bio is beautiful': het franse merk Coq en Pâte staat voor originaliteit en respect voor de natuur. En Mibo uit het Engelse Brighton ontwerpt kleurrijke wilde dieren in geometrische vormen. De samenwerking tussen beiden resulteerde in een bonte collectie accessoires voor kleine en grote kinderen.

Dit leuk bedrukt toilettasje, met bonte prints van Mibo, is voor coole kids die gaan sporten of op kleine uitstap gaan. Je kan er je tandenborstel, tandpasta, zeep en shampoo helemaal in kwijt. Sluit met rits.

Materiaal: 100% biologische katoen.
Afmetingen: 21 x 12.5 x 6 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2112.560.35
Coq en Pâte éditions - Coq en Pâte maakt fashionable accessoires voor kinderen. Tijdens het doorlopen van het creatieve proces besteden ze veel aandacht aan de ethische codes. Coq en Pâte wil het goede voorbeeld geven en tonen dat het mogelijk is om het hele productieproces te doorlopen en toch nog mens en omgeving te respecteren. Hun artikels worden vervaardigd in India en ze gebruiken organisch katoen, volgens de fair trade principes.Liefdevolle kindercollecties met respect voor het milieuHun prachtige collectie zal jouw hart veroveren. Zakken, pakjes, koffers, T-shirts, sjaals, pareos, & zakdoekjes. Allemaal creaties gericht op bedreigde wilde diersoorten om kinderen en hun ouders voor te lichten over de bescherming van bedreigde biodiversiteit.