Vrolijke set van 3 snackdoosjes - Shiny Lion

Staat: Nieuw product

Petit Monkey

PS116

Mini cadeautjes, maxi pret! (697)

Voor elke lekkernij een doosje! Deze handige set van 3 doosjes past mooi samen en is ideaal voor in de boekentas of als je erop uit trek met de kindjes. En ze zijn nog supermooi om naar te kijken ook.

6,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LB14

Shiny Lion is een fijne set doosjes van Petit Monkey in 3 formaten. De grootste gele trommel met vrolijke leeuw op is groot genoeg voor 2 boterhammen, de middelste groene trommel met krokodil is ideaal voor fruit zoals druifjes of stukjes appel en de kleinste roze trommel met vogel doet prima dienst als koekendoos.

Met illustraties van Viola Zwang - van Delft.

Perfecte trommels voor onderweg en mee naar school, bovendien mogen ze alle drie in de afwasmachine (tot 40 graden in het bovenste rek) - BPA vrij en voedselveilig.

Afmetingen: 12 x 12 x 5,5 cm (grootste doos)  - 10,5 x 10,5 x 5 cm (middelste doos) -  9 x 9 x 4,8 cm (kleinste doos)

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
125.5120.176
  • Door Abigail S.
  •  de 07/09/2020
handig formaat
  • Door Ruth V.
  •  de 26/08/2019
pas na gebruik zal ik echt kunnen oordelen maar ik ben er nu heel tevreden mee.
Petit Monkey - Vanuit een passie voor een kleurrijke, illustratieve kinderwereld ontwikkelt Petit Monkey (voorheen PSikhouvanjou) een fantasierijke collectie woonaccessoires en hebbedingen voor kids. In samenwerking met bekende illustratoren ontwerpt dit Nederlandse merk dessins en prints die tot de verbeelding spreken, maar bovenal garant staan voor vreugde bij groot en klein. Posters, melamine tableware of nesting dolls - van Petit Monkey word je meteen blij!
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories