Vrolijke Snack Pack: lunchzakjes Apples & Oranges (set van 2)

Staat: Nieuw product

Fluf

BU068

Koekjes of een lekker boterhammetje passen perfect in deze stoffen lunchzakjes van FLUF. Dit is een ecologisch alternatief dat goed is voor jou en het milieu, je kan de zakjes ontelbaar keer vullen en wast ze lekker mee in de machine als ze vuil zijn, of spoelt ze af onder de kraan.

Hippe kindjes snacken met FLUF en ouders kunnen de zakjes ook perfect met zich meenemen, zo is iedereen content.

18,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : SP-APO-01

De Apples & Oranges Snack Pack set bevat 2 zakjes met grafische, fruitige print. Deze FLUF lunchzakjes zijn geschikt voor koekjes of boterhammetjes en het is een perfect alternatief voor plastieken zakjes of doosjes. Ze zijn gemaakt van ecologisch, voedselveilig katoen met aan de binnenkant afwasbaar polyester. De zakjes zijn artistiek bedruk met veilige, azo-vrije inkt en sluiten makkelijk met velcro (ook handig voor kleine handjes om te openen en te sluiten) Je kan achteraan het zakje je naam of de naam van je kindje schrijven. Ideaal om elke dag mee naar school te geven of mee te nemen in je handtas tijdens een dagje uit.

Afmetingen: 15 x 16 x 2 cm (set van 2 zakjes)

Materiaal: buitenkant 100 % biologisch katoen - binnenkant 100% polyester - vrij van ftalaten, BPA en lood - handvaten van katoenen canvas

Wasadvies: perfect in de wasmachine te wassen. Laten drogen - niet geschikt voor de droogkast.

FLUF, dat zijn mooie, herbruikbare en wasbare rug-, lunch- en pennenzakken bedrukt met originele designs en gemaakt uit 100% biologisch katoen. Gemaakt om lang mee te gaan, om er goed uit te zien, met oog voor detail en vriendelijk voor de planeet en voor jezelf. Fluf is afkomstig uit Canada en bestaat sinds 2005.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.085
Fluf - Op zoek naar een originele draagtas, rugzak of pennenzak voor jouw kids? Dan moet je absoluut voor het Canadese Fluf gaan. Fluf staat voor 100% bio katoenen kinderproducten met unieke designs. Duurzaam, ecologisch en modieus!