Waanzinnige speeltent - Ridderkasteel *

Staat: Nieuw product

Haba

HAB022

Deze prachtige Haba-speeltent is de perfecte schuilplaats voor dappere ridders en coole prinsessen! Hier kunnen zij zich voorbereiden op alle spannende avonturen, terwijl ze goed in het oog kunnen houden wie hun kasteel nadert.

Is de vijand in zicht? Dan moet de toegangspoort zo snel mogelijk worden gesloten!

199,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302876

CollectieKinderkamer
TypeTipi's/Speelhuisjes
Leeftijdvanaf 3 jaar

In deze waanzinnige speeltent kunnen ridders van elk formaat zich uitstekend voorbereiden op spannende avonturen. Opbouwen en afbreken is kinderspel dankzij de kunststof stangen met verbindingsstukken, het gordijn aan de ingang kan met banden opzij worden vastgebonden. Zonder vloermat. Inclusief aangenaaide opbergtas.

Materiaal: polyester, stokken van fiberglas.

Afmetingen: 150 x 150 x 190 cm.

Geschikt voor kindjes vanaf 3 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
46.722.852.53.051
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!