Waterafstotende toilettas - Libellule rose

Roze etui met geborduurde gouden libelle voor kids

Staat: Nieuw product

Caramel & Cie

CAR173

Superfunctionele, unieke en ruime toilettas in een fraai design. Perfect voor vakanties, zomerkampen of pyjamafeestjes, maar vooral om je toiletartikelen altijd in stijl met je mee te nemen.

Vergeet niet de bijpassende weekendtas en zwemzak te bekijken en trek erop uit met de En Vadrouille collectie van Caramel et cie!

28,90 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : TB06_0101

CollectieEn Vadrouille
TypeToilettassen
Tassen printsLibellule
Type Caramel & CieToilettassen

Stralende toilettas Libellule Rose van het Franse Caramel et cie is een mooi etui met grote capaciteit en handige ritssluiting over de volledige lengte. De elegante toiletzak is gemaakt van een waterafstotende stof die snel droogt en volledig gevoerd is. Deze musthave voor onderweg is afgewerkt met een super schitterend handvat, passend bij de gouden libelle geborduurd op de voorkant. Dit geeft je een goede grip en maakt het ook mogelijk om de tas in de badkamer op te hangen.

Afmetingen: 23 x 11 x 12 cm

Materiaal: 100% polyester, voering uit recycled polyester met waterafstotende coating

Gewicht: 100 gr

Aanbevolen leeftijd: vanaf 4 jaar

Onderhoud: proper maken - zowel van binnen als van buiten - met een natte spons en milde zeep. In de machine wassen wordt sterk afgeraden

_

CARAMEL ET CIE is een jong, hip en trendy tassenmerk gevestigd in Montreuil, een buitenwijk van Parijs. Uniek, anders, persoonlijk. Ontwerpster Rafaela Garcia ontwerpt elke tas met de kinderlijke verbeelding en het ultiem draagcomfort in het achterhoofd, ze creëert een link tussen de familiecocon van het kind en het grote avontuur dat baarbuiten wacht. De stevige schooltassen, hippe rugzakken, lichte sporttassen en handige weekenders zijn échte partners in crime om erop uit te trekken in stijl.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.1
Caramel & Cie is een Frans merk dat modieuze tassen en boekentassen voor kinderen maakt. De designs springen in het oog en bedenkster Rafaela Garcia verwent kids met trendy, ludieke en intelligente collecties die uitblinken in bruikbaarheid en kwaliteit. Stijlvolle boekentassen voor elk mooi moment in het leven Rafaela ontwerpt niet zomaar een boekentas, ze creëert een geweldige accessoire, een emotioneel moment dat ze bedenkt, ééntje dat je alleen aan jezelf vertelt of deelt met je ouders, broers & zussen of vriendjes. Omdat deze mooie momenten onvervangbare cadeaus zijn voor het leven, maakt de mode van Caramel & Cie ze onvergetelijk. Caramel & Cie Mini Collectie Speciaal voor hippe kleuters heeft Caramel & Cie deze prachtige  boekentascollectie gecreëerd. Het gaat om boekentas modellen die zijn geperfectioneerd en aangevuld met leuke printjes én een XS rugzakkenlijn. Check vooral eens de vlindertassen . Deze tasjes met vleugels zijn meer dan het ontdekken waard!