Waterbestendige slab Zoo - olifant

Waterbestendige slab Zoo - olifant

Staat: Nieuw product

SKIP*HOP

KZ10192/d

Lekkerbekken zullen eens zo graag aan tafel komen als je deze SkipHop Zoo-slab bovenhaalt.

De Olifant-bavet voelt licht aan, is waterbestendig, sluit super makkelijk rond het nekje met de velcro en heeft een catch-all zakje om alle restjes die vallen tijdens het smullen op te vangen.

9,95 €

5,97 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 232107

Deze Zoo Olifant slab houdt je kleintje schoon en zijn leuk om te dragen! Lichtgewicht en waterbestendig met een handig catch-all zakje om alles netjes te houden tijdens de maaltijd. De Zoo slab heeft een slim Tuck-away zakje, perfect voor op reis of op om weg te stoppen als het vuil is. Het vrolijke Zoo gezichtje en details zorgen voor plezier bij je lekkerbek tijdens elke maaltijd.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
SKIP*HOP - Het begon allemaal in 2003, met één mama, één papa en een nieuwe baby. Ellen en Michael introduceerden de 'DUO', werelds eerste luiertas die je aan je kinderwagen kon bevestigen. Ze begonnen hun bedrijfje met weinig ervaring, maar met een onbegrensd enthousiasme en veel gevoel voor innovatie en design. Zo groeide hun kleine onderneming uit tot een succesvol bedrijf vol leuke spullen voor jonge ouders. Met de ZOO- en Treetop-collectie brengen ze een hoop plezier aan tafel, in de babykamer en onderweg. Skip, hop and smile :)!