Weekendtas - Arc en ciel étoilé

Veelzijdige sporttas met grote handvaten en regenboog design

Staat: Nieuw product

Caramel & Cie

CAR256

Van grote sporttas tot compacte reistas: deze oud roze weekendtas van Caramel et cie is ideaal voor als je kind gaat sporten, hobby's, korte uitstapjes of pyjamafeestjes.

De ronde draagtas heeft 2 grote schouderriemen en een stevige rits. De ronde regenboog pach zorgt voor herkenbaar design.

55,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : WB07_2414

CollectieEn Vadrouille
TypeWeekendtassen
KleurRoze
Tassen printsArc-en-ciel
Type Caramel & CieWeekendtassen

Multifunctionele weekendtas Grrr Blue uit de tassencollectie van het Franse Caramel et cie met grote regenboog handvaten kan je hem op je schouder of in de hand dragen. Deze ultra trendy schoudertas met naamlabel is gemaakt van een waterafstotende stof en volledig gevoerd voor avonturiers van alle leeftijden.

Afmetingen: 40 x 25 x 25 cm

Materiaal: 100% polyester, voering uit recycled polyester met waterafstotende coating

Gewicht : 350 gr

Aanbevolen leeftijd: vanaf 6 jaar

Onderhoud: proper maken - zowel van binnen als van buiten - met een natte spons en milde zeep. In de machine wassen wordt sterk afgeraden

_

CARAMEL ET CIE is een jong, hip en trendy tassenmerk gevestigd in Montreuil, een buitenwijk van Parijs. Uniek, anders, persoonlijk. Ontwerpster Rafaela Garcia ontwerpt elke tas met de kinderlijke verbeelding en het ultiem draagcomfort in het achterhoofd, ze creëert een link tussen de familiecocon van het kind en het grote avontuur dat baarbuiten wacht. De stevige schooltassen, hippe rugzakken, lichte sporttassen en handige weekenders zijn échte partners in crime om erop uit te trekken in stijl.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.3
  • Door Ellen V.
  •  de 31/08/2023
Zoals beschreven
Caramel & Cie is een Frans merk dat modieuze tassen en boekentassen voor kinderen maakt. De designs springen in het oog en bedenkster Rafaela Garcia verwent kids met trendy, ludieke en intelligente collecties die uitblinken in bruikbaarheid en kwaliteit. Stijlvolle boekentassen voor elk mooi moment in het leven Rafaela ontwerpt niet zomaar een boekentas, ze creëert een geweldige accessoire, een emotioneel moment dat ze bedenkt, ééntje dat je alleen aan jezelf vertelt of deelt met je ouders, broers & zussen of vriendjes. Omdat deze mooie momenten onvervangbare cadeaus zijn voor het leven, maakt de mode van Caramel & Cie ze onvergetelijk. Caramel & Cie Mini Collectie Speciaal voor hippe kleuters heeft Caramel & Cie deze prachtige  boekentascollectie gecreëerd. Het gaat om boekentas modellen die zijn geperfectioneerd en aangevuld met leuke printjes én een XS rugzakkenlijn. Check vooral eens de vlindertassen . Deze tasjes met vleugels zijn meer dan het ontdekken waard!