Wenskaart met retro honeycomb appeltje

Staat: Nieuw product

ENGEL.

KZ22956

Wat is er leuker dan per post een lekker appeltje te versturen en te ontvangen. Voor alle retro liefhebbers, als appeltje voor de dorst, voor...

4,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 08.03

TypePostkaarten
KleurWit
Wat is er leuker dan per post een lekker appeltje te versturen en te ontvangen. Voor alle retro liefhebbers, als appeltje voor de dorst, voor iemand die even door de zure appel heen moet bijten, beterschap, herfstgroet of gewoon om te laten weten dat je aan iemand denkt! Dit rode appeltje is gemaakt van honeycomb papier, zit samen met een envelop verpakt en komt met een eenvoudig bedrukt kaartje.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
810.500.13
ENGEL. is ontstaan vanuit de Nederlandse traditie om met een verjaardag slingers op te hangen. Het begon met een koffer vol gekleurde lapjes en een oude naaimachine. Sabien Engelenburg,  maakte de eerste vlaggenslinger voor de verjaardag van haar oudste dochter. En ze is nooit gestopt met versieren, ook bij de kleine momenten niet... De eerste mooie lentedag, een nest jonge katjes of de eerste schooldag. Het zijn te kostbare momenten om ongemoeid voorbij te laten gaan! Met een neus voor kleur, design en prints weet Sabien voor elk product een enthousiaste ontwerper te vinden. Zo is een mooie en duurzame collectie ontstaan van eigen en zorgvuldig geselecteerde artikelen. Je  moet   wel  met  vijf  verkeerde  benen tegelijk  uit  bed  stappen  om  niet  vrolijk   te  worden  van ENGEL.’s slingers, mobiles honeycombs of poms!