Weston opvouwbare krat L - Sandy

Grote plooibare kist voor speelgoed op te bergen

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD4696

Bye bye chaos, hallo Liewood opbergers (98)

Een vouwkrat hoeft niet saai te zijn! Bij Liewood maken ze praktische spullen ook mooi. Dat bewijzen de duurzame Weston opbergers eens te meer.

Breng orde in de chaos met deze stapelbare opbergoplossing, verkrijgbaar in een hele reeks kleurtjes en 3 formaten. Een mooie aanvulling voor je kinder- , babykamer, thuiswerkplek of ...

32,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW14547 5060

CollectieWeston
TypeOpbergers
PrintsSandy
KleurBeige

Weston opvouwbare krat large Sandy van LIEWOOD is een handige opbergoplossing, deels gemaakt uit gerecycleerd materiaal. Opruimen was nog nooit zo stijlvol! Deze opberger komt in verschillende kleuren, formaten maar altijd met dezelfde voordelen:

  • Stapelbaar
  • Opvouwbaar
  • Uitgesneden handgrepen
  • Duurzaam materiaal
  • Lichtgewicht
  • Ook verkrijgbaar in small en medium formaat

Materiaal: 60% gerecycled polypropyleen 40% nieuw polypropyleen
Afmetingen: 19,5 x 36 x 50 cm
Inhoud: 20 liter

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en hip kinderservies tot origineel speelgoed - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Bye bye chaos, hallo Liewood opbergers
Inspiratie en stories