Wishbone reBike loopfiets 3-in-1 recycled edition + GRATIS fietsbel

Staat: Nieuw product

Wishbone Bike

WB048BEL

Actie: gratis Wishbone fietsbel twv €25 voor je Wishbone Bike bij aankoop van deze loopfiets !

Deze Wishbone Rebike driewieler is het ideale 3-in-1 meegroei loopfietsje en is bovendien ecologisch! Naast de traditionele Wishbone Bike, komt Wishbone met een loopfiets volledig gemaakt uit 100% gerecycleerd materiaal.

219,00 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

TypeLoopfietsen
KleurZwart
Leeftijdvanaf 1 jaar
FietsenLoopfiets 3 wielen

Duurzaamheid en innovatie zijn 2 kernwoorden die perfect passen bij de stoere Rebike. Zo komt de loopfiets met een vernieuwd systeem (rotafixTM) in het kader om het ombouwen van deze tweewieler nog makkelijker te maken.

Vanaf 1 jaar is jouw kleine snelhuidsduivel klaar voor de Rebike driewieler en zal je de fiets steeds kunnen aanpassen aan de groei van je kind. Zodra je kind klaar is, kan je eenvoudig omschakelen naar een tweewieler. Met zijn duurzaam design en innovatieve 3-fietsen-in-1 concept is de Wishbone Bike uit Nieuw-Zeeland de ultieme pre-bike.


Geschikt voor kindjes die kunnen lopen van 1 tot 6 jaar. Aanpasbare zadelhoogte 23 tot 51 cm. Met opblaasbare banden van 12 inch. Elke Rebike heeft 60% post-consumer gerecycleerde plastic wielen en is gemaakt van 100% eco-vriendelijk, gerecyleerd materiaal. De doos en alle drukwerk binnenin is gerecycleerd en bedrukt met niet-giftige inkt. Voldoet aan de veiligheidsnormen van de US, EU, Australië en Nieuw-Zeeland. CE.

De Wishbone reBike in actie zien? Bekijk hier snel het filmpje!

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Wishbone Bike - Het verhaal van de Wishbone Design Studio begon in 2005 in New York. Rich en Jen hadden hun handen vol aan hun 2 kids toen de eerste Wishbone Bike werd geboren. Het echtpaar wou hun kinderen laten proeven van hun eigen jeugd in Nieuw-Zeeland, waar het gras nog lang was, de lucht nog vers en de mensen niet nieuwsgierig. Lekker lopen waar je wil, rijden tot de zon ondergaat en dan heerlijk inslapen na een te gekke dag... De Wishbone Bike is een leuk meegroei fietsje voor kids van 1 tot 5 jaar. De ultieme 3-in-1 loopfiets voor echte bengels! Pimp je karretje met de bijhorende kleurrijke zadels en coole stickers.
Accessoires