Wonderbaarlijke mobiel - Ocean

Staat: Nieuw product

Cam Cam Copenhagen

CAM140

Cam Cam Ocean (11)

Geef de kamer van je kleintje extra sfeer met deze leuke Ocean mobiel. Tot in de kleinste details afgewerkt, mooi van kleur en altijd mooi.

Hang hem boven de commode, het bedje of in een klamboe... waar je hem ook hangt, hij zal altijd schitteren!

48,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 987.10

CollectieOcean
TypeMobielen
KleurBlauwgroen

Elegante Ocean mobiel van Cam Cam Copenhagen met vilten bolletjes en geborduurde zee-elementen die hangen aan een bamboe ring. Een mooie decoratie voor de kinderkamer of boven de commode. De schelp, zeester en het zeewier zijn handgemaakt met gedetailleerd borduurwerk.

Materiaal: 100% biologisch katoen - vulling van 100% Okeo-tex standaard polyester - houten ring van 100% bamboe
Afmetingen: 60 cm hoog, houten ring: 20 cm diameter

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
4.52323.50.073
Cam Cam - Dit wondermooi merk werd opgericht in 2012 door architecte Sara Giese Camre in Kopenhagen. Na de geboorte van haar eerste dochter kwam ze met het idee om haar eigen interieurbedrjf voor kinderen op te richten. Cam Cam maakt geweldige collecties vol prachtig krachtige prints die mooi zijn voor kinderen en geliefd door hun ouders. Alles is altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavisch e stijl . En al het textiel wordt bovendien geproduceerd in GOTS gecertifieerde fabrieken, die goede werkomstandigheden en een degelijk loon garanderen voor de arbeiders, alsook een nul tolerantie voeren voor kinderarbeid.
Collectie Cam Cam Ocean
Inspiratie en stories