Wondermooi etui - Paard

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

LLC131

Wil je al jouw avonturen opschrijven maar ben je steeds je pennen en potloden kwijt? Met dit handig paard etui is dat verleden tijd. Makkelijk voor al je pennen in te steken en elke dag mee naar school te nemen of op je bureau thuis te zetten

7,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : PELHPI02

CollectieBack to school
TypePennenzakken
KleurRoze
A Little Lovely Company figuurPaarden

Knap Paard etui van A Little Lovely Company, gemaakt uit stevig polyester en makkelijk te openen en sluiten met de rits. Er is genoeg ruimte voor stiften, potloden, pennen, een schaar en liniaal. Stop iedere ochtend je etui in de paard rugzak samen met de stationery set. Zo ben je klaar voor je volgende avontuur! Er is een hele collectie schoolspullen in deze print verkrijgbaar, check zeker de back-to-school collectie van dit merkje als je weg bent van deze paard print.

Afmetingen: 20 x 8 x 7 cm

Materiaal: polyester

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
  • Door Stephanie T.
  •  de 14/04/2020
Ruime mooie pennenzak.
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke decoraties veel 'loveliness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... A Little Lovely Company was geboren! Kleurrijke collecties met een hoge wow-factor De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven. Alles onder het motto: Making Life Lovely! Ontdek snel alle collecties van A Little Lovely Company waaronder de wondermooie Sparkle collectie ,  Sleepover Essentials  en Little Lovely Lampjes !