Wondermooi Rotan poppenbed - Kuku

Staat: Nieuw product

Ferm Living

FRM087

Ferm Living kIDs (82)

Dit Kuku poppenbedje is gevlochten met natuurlijke bamboe en rotan, maar het is vooral het allermooiste en hipste bedje voor je favoriete poppen en knuffels.

Maak het af met het bijpassend Fruiticana beddengoed voor het poppenbed - helemaal uit organisch katoen - en al je popjes zullen royaal kunnen rusten in stijl.

79,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 100163206

TypePoppenaccessoires
KleurBruin

Wondermooi rotan poppenbed Kuku, opnieuw een prachtig ontwerp van Ferm Living.

Afmetingen: 55 x 35 x 32 cm
Materiaal: gevlochten riet
Wasinstructies: proper maken met een vochtige doek
Leeftijd: vanaf 18 maanden

Ferm Living is opgericht door de Deense Trine Andersen in 2005. Het Scandinavisch interieur merk is ondertussen wereldberoemd voor zijn prachtige geometrische vormen en stijlvol moderne objecten. Ook voor kinderen hebben ze een uitgebreide collectie.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Ferm Living is een Deens bedrijf dat prachtige interieuritems met een grafisch tintje ontwerpt. Het assortiment bestaat uit interieurstickers, textiel en een grote Kids Collection. Ferm Living is opgericht door Trine Andersen in 2005. Het bedrijf kwam tot leven nadat Trine, vooral voor de lol, besloot om een helderziende te bezoeken. Trine was heel verbaasd toen de helderziende een verward vogeltje zag zitten op een tak, niet wetend welke kant op te vliegen. Dit beeld hielp Trine de knoop door te hakken en haar droom te volgen, ze startte haar eigen bedrijfje op! Toen ze daarna ‘Ferm’ oprichtte, was het niet meer dan logisch dat het vogeltje zijn eigen plekje kreeg op de top van het bedrijfslogo.
Collectie Ferm Living kIDs
Inspiratie en stories