Wondermooi stickerboek - Il était une fois

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO048

Il était une fois - Moulin Roty (22)

Kom je mee naar dit prachtig huisje? Achter de kleurrijke gevel van dit stijlvol Moulin Rory huis zitten 8 kamers - vol detail en getekend met de hand in zwart wit - die je mag vullen met maar liefst 160 mooie stickertjes.

En haal de kleurpotloden ook maar boven want jij bent de artiest en dit is jouw canvas.

6,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 711377

CollectieIl était une fois
TypeStickerboeken
Leeftijdvanaf 3 jaar

Super knap stickerboek Il était une fois in de vorm van een huisje en met 160 stickers, opnieuw een prachtig item van Moulin Roty, Dit stickerboek heeft 20 pagina's en toont op elk blad een ander hoekje van dit statig herenhuis. Je kan de prenten inkleuren en vullen met de geweldig mooie stickers.

Afmetingen: 24 x 28 cm
Materiaal: papier
Leeftijd: vanaf 3 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty. Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Hieronder lichten we de meest opvallende collecties toe uit het gigantische gamma speelgoed van Moulin Roty. Les Petits Collecties 'Les Petits' staat voor 'De Kleintjes' en dat mag je letterlijk nemen! In de Les Petits collecties beleven kleine kinderknuffels de leukste avonturen met hun grote knuffelfamilie of ' La Grande Famille '. Zo kan je op reis gaan met Olga de Gans in de collectie   La Voyage d’Olga of de jungle gaan verkennen met knuffelvriendjes in Dans la Jungle . Beleef muzikaal plezier met het olijke kattentrio van   Les Moustaches en slaap als een roos met de zingende leeuw en krokodil van Sous Mon Baobab . Mémoires d’Enfant Collecties Met de Mémoires d’Enfant collecties creëer je de mooiste herinneren voor je kindje. Stimuleer zijn of haar creativiteit met prachtige popjes, speeltjes, knuffels en bijpassende accessoires. De collecties Après la Pluie ,   Popipops en Dans la Ville bestaan uit kleine schattige mensjes en diertjes om alledaagse gebeurtenissen na te spelen. Hou je kleintje meer van magie? Dan geraakt die zeker betoverd door de collecties Il était une fois ,   Les Petites Merveilles en Les Parisiennes . Deze verfijnde knuffels en popjes doen je wegdromen naar het wondermooie Parijs, een magisch sprookjesland of een prachtige bloementuin.
Collectie Il était une fois - Moulin Roty
Inspiratie en stories