Wondermooie grote drinkfles - Bloemen

Staat: Nieuw product

Rice

RI124

Let's summer met RICE (68)

Dorst onderweg? Met deze schattige waterfles met Flower Collage-print kun je die dorst gemakkelijk lessen terwijl je onderweg bent. Vul het met lekker water, een sapje of ... - mooi en praktisch voor elke soort drinken en om mee te pronken op het werk, op de fitness of op school.

14,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : PLBOT-FLCO

SamenstellingenKunststof
TypeDrinkflessen
KleurRoze

Grote transparante drinkfles met prachtige bloemenprint van RICE, in deze waterfles kan je 1 liter drinken met je meenemen en is het gemakkelijk om die dorst te lessen terwijl je on-the-road bent of naar school gaat. Vul het met water of je favoriet drankje, het is er echt eentje om elke keer weer mee te pronken.

Materiaal: kunststof, vrij van BPA

Afmetingen: 27,5 cm hoog, 8,5 cm diameter - gewicht: 130 gram - volume: 1000 ml

Gebruiksadvies: niet geschikt voor de microgolfoven

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
25.533.528.50.18
Rice - Rice is een Deense bedrijf voor interieurontwerp en design. Ze staan bekend voor hun kleurrijke melamine, handgeweven manden, fantastische opbergers en handgeglazuurd servies. Allemaal vrolijke en kleurrijke items voor in de woonkamer, keuken en kinderkamer. Breng geluk en kleur in jouw huis Met de items van Rice breng je elke dag meer happiness en plezier in jouw huis ! Ze zijn niet bang om uniek te zijn en dat zie je in hun designs. De designs zijn altijd vrolijk en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is. Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice-producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid. Ontdek snel alle spulletjes van Rice waaronder de geweldige Let’s Summer collectie . Een heerlijke collectie van kleurrijke items voor in de keuken en aan tafel. Ideaal om wat kleur in huis te brengen!
Collectie Let's summer met RICE
Inspiratie en stories