XL puzzel - Wolkenpuzzelpret Eenhoorn Flonkerglans - 24 stukjes

Staat: Nieuw product

Haba

HAB699

Eenhoorn Flonkerglans heeft al haar vriendjes uitgenodigd in haar eenhoornpaleis in de wolken. Ze vliegen in het rond en spelen er op los!

Puzzel jij mee aan deze schitterende eerste legpuzzel? Een zeer geschikte puzzel om legpuzzels mee te leren maken, de glittereffecten maken het plaatje af.

11,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 305467

TypePuzzels
Leeftijdvanaf 4 jaar
# Puzzelstukken11-20 stukken

XL puzzel Wolkenpuzzelpret Eenhoorn Flonkerglans van Haba bevat 20 grote stukken in verschillende vormen én met een fraai glittereffect. Ideale eerste puzzelpret voor kleine eenhoorn-fans!

Aantal stukjes: 2O
Afmetingen puzzel: 45 x 37 cm - doos: 29 x 24 x 5 cm
Leeftijd vanaf: 3 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!