Zacht katoenen hoeslaken Bleu iode - 140x200cm

Staat: Nieuw product

La Cerise sur le Gâteau

KZ32159

Dit hoeslaken is gemaakt uit het fijnste perkal katoen en voelt heel zacht aan. Heel mooi te combineren met het bedlinnen van la cerise sur le...

49,00 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

Formaten140 x 200 cm
TypeHoeslakens
KleurBlauw

Dit hoeslaken is gemaakt uit het fijnste perkal katoen en voelt heel zacht aan. Heel mooi te combineren met het bedlinnen van la cerise sur le gâteau. De zacht blauwe kleur iode past super bij het donkere ardoise of het funky mosterdgele dijon van dit merk.

Materiaal: 100% perkal katoen.
Onderhoud: wasbaar in de machine op 40°C. 1e keer koud wassen.
Formaat : 140 x 200 cm. Made in Portugal.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
14020000.75
La Cerise sur le Gâteau - Prachtige accessoire-collectie vol geweldige, zachte kleurtjes en subtiele prints. Ontworpen in Frankrijk en met kennis van zaken lokaal geproduceerd in Portugal. La Cerise sur le Gâteau zegt het zelf: dit is echt de kers op de taart, een leuke twist voor alles wat je nodig hebt met een kleintje in huis. Prachtig om de kinderkamer af te maken of stijlvol op stap te gaan met je kapoenen: het knappe textiel vol speelse polka dots en neon details zijn een streling voor het oog. Hun producten sprankelen en zijn van uitstekende kwaliteit, Anne Hubert is de ontwerper achter la Cerise sur le Gâteau en maakt de prachtige stoffen nog mooier met haar frisse designs.