Zachte activiteiten mobiel in pastel

Staat: Nieuw product

Corolle

De schattige activiteiten mobiel heeft allerlei materialen en geluidjes die de aandacht van baby'tjes trekken. De rammelaar, het elastisch...

27,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : CJD50

De schattige activiteiten mobiel heeft allerlei materialen en geluidjes die de aandacht van baby'tjes trekken. De rammelaar, het elastisch speeltje en het knisperend papier dienen allemaal om de zintuigen van je oogappel te stimuleren! Bovendien is de mobiel ultrazacht en makkelijk te bevestigen aan de wieg, het ledikant, de wipstoel, de kinderwagen,... Keuze tussen twee uitvoeringen. Materiaal: polyester.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
272200.35
Corolle - Corolle is een Franse poppenfabrikant, opgericht in 1979 en gesitueerd in de Loire vallei, het sprookjesachtige gedeelte van Frankrijk. Het Corolle design team streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen, met gezichtjes die vaak geïnspireerd zijn door echte kinderen. En net zoals in een echt modehuis, maakt het ontwerpteam van Corolle eerst schetsen, kiezen ze zorgvuldig stoffen uit, om de poppen nog meer tot leven te doen komen. Corolle creëert speelmomenten die zijn aangepast voor elke leeftijd en stadium, zodat kinderen echt kunnen 'groeien met Corolle'.