Zachte antislip waterschoenen - Grain Sand - Slipstop

Staat: Nieuw product

Slipstop

Verken elke hoek met vertrouwen met de Slipstop Grain Sand waterschoentjes. Deze zandkleurige wonderschoentjes, versierd met een subtiel bloemenpatroon, zijn de perfecte mix van comfort en stijl voor de leukste avonturen zowel op een droge als natte ondergrond.

22,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : SS50000049

Slipstop's lijn van zachte waterschoentjes is ontworpen om de tere voetjes van je kind te beschermen tijdens alle soorten wateractiviteiten. Of ze nu langs het zwembad rennen of op het natte dek van een boot staan, deze schoentjes bieden superieure grip dankzij de anti-slip zool. De vrolijke prints en kleuren stimuleren de fantasie en maken van elke activiteit een feestje.

Elk paar is vervaardigd uit sneldrogende en ademende materialen die comfort en duurzaamheid garanderen. Het zachte, elastische materiaal past zich aan de voet aan voor een natuurlijke beweging, terwijl het tegelijkertijd bescherming biedt tegen scherpe objecten en hete oppervlakken.

Materiaal:

  • Bovenkant: Hoogwaardige, flexibele stof die snel droogt en ademt.
  • Zool: Anti-slip rubber voor een veilige stap op gladde oppervlakken.

Onderhoudsinstructies:

  • Eenvoudig schoon te maken; spoel af met water en laat aan de lucht drogen.
  • Voor een diepe reiniging, machinewas op 30°C zonder wasverzachter om de kwaliteit en de anti-slip eigenschappen te behouden.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
41902600.061