Zachte grote reiswieg

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO009

Deze reiswieg is ideaal om de familie Mirabelle of andere knuffeltjes en popjes in te slapen te leggen en te vervoeren ... door de huiskamer of op stap naar het park. De zachte draagwieg heeft 2 leuke handvaten en is gemaakt van zachte stof in allerlei fijne prints en zachte kleurtjes.

Een wondermooi geschenk voor echte poppenmama's!

39,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 710559

CollectieLa Famille Mirabelle
TypePoppenaccessoires

In het midden van een open veld, in de schaduw van de grote eik, zie je hen gezellig samen zitten: een schattige, lieve familie van muizen en konijnen... dit is la famille Mirabelle. En jij kan ze overal mee naartoe nemen in deze grote draagmand van Moulin Roty in oud roze met 2 handvaten, een gespikkeld blauw kussentjes en een velouren dekentje. Dit prachtig Moulin Roty reiswiegje met heel mooi beddengoed is geschikt voor poppen tot ongeveer 34 cm en is ook verkrijgbaar in een formaatje kleiner.

Super om te geven en te krijgen!

Oplet: foto is niet bindend, product kan lichtjes afwijken (print van stof aan binnenkant wiegje kan gelijkaardig zijn, maar niet exact hetzelfde).

Afmetingen: ongeveer 35 x 21 cm

Materiaal: 100% polyester

Wasadvies: mag gewassen worden op 30°C

Moulin Roty maakt speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag. Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... een aantal vrienden besloot om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.070.410.330.21
  • Door Anna K.
  •  de 11/06/2020
kleuren minder helder dan op de site inpak papier beneden verwachting: zwarte zak voor feest van klein meisje ???
  • Door Veronique C.
  •  de 05/08/2019
Mooi van kleur en motiefje. Mooie afwerking.
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty. Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Hieronder lichten we de meest opvallende collecties toe uit het gigantische gamma speelgoed van Moulin Roty. Les Petits Collecties 'Les Petits' staat voor 'De Kleintjes' en dat mag je letterlijk nemen! In de Les Petits collecties beleven kleine kinderknuffels de leukste avonturen met hun grote knuffelfamilie of ' La Grande Famille '. Zo kan je op reis gaan met Olga de Gans in de collectie   La Voyage d’Olga of de jungle gaan verkennen met knuffelvriendjes in Dans la Jungle . Beleef muzikaal plezier met het olijke kattentrio van   Les Moustaches en slaap als een roos met de zingende leeuw en krokodil van Sous Mon Baobab . Mémoires d’Enfant Collecties Met de Mémoires d’Enfant collecties creëer je de mooiste herinneren voor je kindje. Stimuleer zijn of haar creativiteit met prachtige popjes, speeltjes, knuffels en bijpassende accessoires. De collecties Après la Pluie ,   Popipops en Dans la Ville bestaan uit kleine schattige mensjes en diertjes om alledaagse gebeurtenissen na te spelen. Hou je kleintje meer van magie? Dan geraakt die zeker betoverd door de collecties Il était une fois ,   Les Petites Merveilles en Les Parisiennes . Deze verfijnde knuffels en popjes doen je wegdromen naar het wondermooie Parijs, een magisch sprookjesland of een prachtige bloementuin.