Zachte muziekknuffel kat - Les Moustaches

Knuffelkat met staart die muziek speelt

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO085

Les Moustaches - Moulin Roty (24)

In de Les Moustaches collectie vol muzikale katten kan een muziekknuffel natuurlijk niet ontbreken. Deze zachte knuffel stelt je kleintje gerust en zorgt met zijn zachte tonen dat dromenland snel bereikt wordt.

Wij zijn unaniem: dit is een regelrechte nummer 1-hit!

39,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 666042

CollectieLes Moustaches
TypeMuziekknuffels
Leeftijdvanaf de geboorte

Zachte muziekknuffel Fernand uit de Les Moustaches reeks van Moulin Roty, trek gewoon aan zijn staart en de melodie start. Fernard de kat draagt een mosterd gele kraag, das vol speelse polka-dots en gestreepte sokjes. Zijn buik is gemaakt van heel erg zachte vacht, ideaal om tegen aan te liggen en heerlijk in slaap te vallen. Fernand is een erg leuk en origineel geschenk om aan een pasgeboren baby te geven.

Les Moustaches, dat zijn 3 elegante, vriendelijke poezen en hun vriendje de uil met gevoel voor muziek, een olijk kwartet die het hart van jouw schattebout meteen veroveren. De hele collectie straalt een gezellige sfeer uit dankzij de leuke karakters en de trendy combo van warm geel en stijlvol grijze tinten.

Leeftijd: geschikt vanaf de geboorte

Materiaal: katoen, polyester - met CE-label

Afmetingen: 27 cm hoog

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
  • Door Anonymous A.
  •  de 03/04/2021
Prachtige zachte knuffel. Was een geschenk en in kreeg bericht dat het al een favoriet van baby hugo gewordek is
  • Door Anonymous A.
  •  de 22/01/2020
De favoriete knuffel!
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Les Moustaches - Moulin Roty
Inspiratie en stories