Zachte rugzak - Joe de draak

Schattig rugzakje in de vorm van een draakje

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

LL250

Do you love dragons? (33)

Joe de draak houdt je kleintje gezelschap naar de créche of naar school. Hij is superzacht én er kan ook heel wat in zijn buikje opgeborgen worden.

27,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 84453

TypeRugzakken
KleurGroen
Leeftijdvanaf 6 maanden
Karakter LilliputiensJoe de draak

Zachte rugzak Joe de draak van Lilliputiens is een mini rugzakje voor peuters en kleuters die graag op avontuur trekken. De schouderriemen zijn aanpasbaar en er zit ook een borstriempje aan zodat het zakje niet van de schouders kan glijden. Binnenin de peutertas zit een naamlabel zodat iedereen weet dat dit rugzakje van jou is!

Afmetingen: 20 x 20 cm
Materiaal: 100% polyester
Leeftijd: vanaf 6 maanden
Gebruiksadvies: wassen op 30°, niet in de wasdroger drogen

-

Liliputiens is een magisch Belgisch merk dat het mooiste speelgoed in het land maakt. Dit kindermerk is voornamelijk gekend voor haar leuke stoffen speeltjes. stuk voor stuk kleine wondertjes waar jij en jouw kindje helemaal gelukkig van worden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.2
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.
Collectie Do you love dragons?
Inspiratie en stories