omkeerbaar jurkje met spots-print in bio katoen

Zalig omkeerbaar jurkje met spots-print in bio katoen

Staat: Nieuw product

Pigeon

Geniet 2 keer van dit leuk zomers kleedje van Pigeon. Het is niet alleen gemaakt uit zacht bio katoen, je kan het ook lang 2 kanten dragen en afwisselen tussen veel dots of een paar geborduurde op het zakje. Fijn om in te spelen en te feesten!

39,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : OFK-PREREVDRESS18SPOTS6-12m

TypeJurkjes
PrintsAdorable Dots

Super leuk omkeerbaar jurkje voor de zomer van Pigeon, met all-over lama print aan de ene en sobere witte stof met geborduurd zakje aan de andere zijde. Leuk om te wisselen van look en er dubbel zoveel geniet van te hebben. Sluit makkelijk met de drukknoopjes op de rugzijde.

Materiaal: organisch katoen, met GOTS-label

Met een voorliefde voor mooie ontwerpen, stoffen en een mooie wereld maakt Pigeon Organics, uit het Engelse Oxford, prachtige collecties voor kleine mensjes. Zo hebben ze echte klassiekers en hippe seizoenscollecties en willen daarmee niet de wereld maar wel jouw hart veroveren. Kortom een mooi merkje, op een mooie manier gemaakt, allemaal uit biologisch materialen en GOTS gecertificeerd.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.16
Pigeon (vroeger Organics for Kids) ontwikkelt bijzondere, duurzame en doordachte accessoires & gifts uit de mooiste kwaliteit biologisch katoen. Rompertjes, slaappakjes, pyjama’s, dekentjes en mutsjes… allemaal verkrijgbaar in verschillende hippe prints: bloemen, beesten, bollen, stippen, streepjes… felgekleurd en in pasteltinten! Alle artikelen zijn gemaakt van heerlijk zacht 100% biologisch katoen - GOTS gecertificeerd. De huid is ons grootste orgaan – aanraking met pesticiden en chemicaliën vermijden is vooral voor de gevoelige babyhuid heel belangrijk! Naast de mooie designs en het gebruik van biologisch katoen is er meer! Alle producten worden namelijk ‘gewoon’ in Engeland gemaakt en het katoen is geproduceerd op een manier waarbij eerlijke handelsrelaties met de producenten voorop staan.