Zalig stickerboek - Het zinderende zee stickerboek

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

LEM027

Laat de prachtige stickers van de Zinderende Zee je helemaal betoveren. Bezoek de diepzee en zijn bewoners. Zwem en zwier met ze mee. Je kunt ze ook tekenen en bestickeren. Wil je je eigen koraalrif ontwerpen of een vliegende vis vleugels geven?

Urenlang knutsel- en speelplezier! Megatof cadeau voor de knutselaartjes onder ons. 

12,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789047710134

Leeftijdvanaf 4 jaar
AuteurYuval Zommer
IllustratorYuval Zommer
GenreStickerboeken

Zalig stickerboek om de gekke dieren van de diepzee te leren kennen en te tekenen en stickeren. De prachtige platen uit Het Zinderende Zee Boek betoverden iedereen al vanaf het moment dat het boek werd aangekondigd. Vandaar dit mooie stickerboek. Kinderen kunnen nu de diepzee bezoeken en met de zeedieren zwemmen en zwieren, glibberen en gloeien, tekenen en stickeren. Maar ze kunnen ook een eigen koraalrif ontwerpen, een vliegende vis vleugels geven, een potje Koffervisje verhuren spelen, kortom: urenlang speelplezier!

Auteur: Yuval Zommer
Illustrator: Yuval Zommer
Afwerking: paperback
Leeftijd: vanaf 4 jaar
Formaat: 30,6 x 20,6 x 0,8 cm

Lemniscaat is een van de oudste en bekendste kinderboekenuitgevers van Nederland. Opgericht in 1963 en nog steeds onafhankelijk, geeft Lemniscaat naast kleurrijke prentenboeken, vrolijke kinder- en jeugdboeken, bijzondere non-fictie voor kinderen en young adult literatuur ook een indrukwekkende lijst uit van filosofie en maatschappelijk betrokken non-fictie voor volwassenen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.