Zalige glow-in-the-dark tattoos - Halloween

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR503

Meri Meri Halloween (29)

Kleine Halloween-feestgangers zijn vast en zeker meteen weg van deze geweldige tijdelijke tatoeages. Ga je voor het skelet, de heksenpot, spinnenweb of spookjes ...?

Ze geven ook licht in het donker en hebben fantastische zilveren holografische foliedetails. Ideaal om je klaar te maken of boven te halen op je volgende Halloween feest.

10,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 208783

CollectieHalloween
TypePlaktattoos
KleurMeerkleurig

Geweldige set van 2 blaadjes glow-in-the-dark Halloween plaktattoos met leuke details. Deze tijdelijk kindertatoeages zijn afgewerkt met holografische en zilver folie maar worden pas uniek als het licht uitgaat dankzij de glow-in-the-dark inkt.

Leeftijd: geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar
Afmetingen verpakking: 15,2 x 25,4 x 0,3 cm

_

Meri Meri is een musthave om je Halloween echt uniek te maken. Ze hebben prachtige feestaccessoires en griezelige tafeldecoratie die je feestje af maken en ook voor prachtige Halloween outfits ben je bij hen aan het juiste adres, met unieke details en originele looks.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Meri Meri Halloween
Inspiratie en stories