Zalige reflecterende veters - oranje

Staat: Nieuw product

Rainette

RAI020

Laat elke stap die je zet schitteren dankzij deze unieke veters van het Franse Rainette. Je draagt ze in zowel kinderschoenen als je eigen schoenen en ze zorgen elke dag weer voor extra zichtbaarheid in het verkeer.

Een erg uniek geschenk voor elk kind dat vaak te voet of met de fiets naar school trekt én zelfs voor mama en papa. Kies jouw kleur, ze reflecteren allemaal even hard!

14,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 30304

Reflecterende ORANJE veters van Rainette toveren elke schoen om tot een fluoriserende, hippe manier om je extra zichtbaar in het verkeer te begeven. Verkrijgbaar in een hele reeks kleurtjes zodat er altijd wel eentje bij jouw stijl past.

Afmetingen: 110 cm lang en 8 mm breed

Maat: geschikt voor kinder- en damesschoenen met 5 tot 7 gaten op een rij en mannenschoenen met max 6 gaten.

Materiaal: gemaakt van polyestergaren en uitgerust met een brede reflecterende band - de materialen die worden gebruikt bij het maken van deze nestels zijn vrij van schadelijke stoffen, veilig voor de gezondheid en het milieu en dragen het OEKO-Tex label.

_

Rainette is een start-up uit Frankrijk die ons duurzame, praktisch en leuke fietsaccessoires brengt en accessoires om je veilig én zichtbaar in het verkeer te begeven. Handige regenjassen, reflecterende veters, reflectoren en reflecterende stickers om je fietshelm of fiets zelf te personaliseren. De hele Rainette-collectie is een hit voor iedereen die graag en vaak met fiets rijdt naar school, opvang of ..

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111