Zalige set van 2 armbandjes - BFF hart

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

PHA261

Hoe leuk is dit! Beste vriendinnen verdienen een prachtig juweel om hun vriendschap kracht bij te zetten en nog meer verbonden te zijn.

Gelukkig heeft Souza heerlijke vriendschapsjuwelen waaronder deze knappe armbandjes met een gesplitst hartje dat één wordt als jullie samen komen... met wie zou jij deze set delen?

9,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 105024

TypeArmbandjes
KleurZilver

Set van 2 schitterende armbanden BFF hart van Souza for kids! Deze vriendschapsarmbanden zijn erg leuk en origineel om cadeau te doen aan je beste vriendin of aan 2 kindjes te geven die elkaar super graag zien en zo nog een beetje extra verbonden zijn met elkaar.

Souza for Kids! beschikt over een bijzonder uitgebreide collectie verkleedkostuums en accessoires die kinderen laat stralen. Met veel fantasie zorgen zij ervoor dat elke verkleedpartij een feestje wordt en dat dromen tot leven komen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
11710.01
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd "net iets anders" en razend populair. De collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de kleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.