Zilveren poppenaccessoire Ma Corolle rugzak

Staat: Nieuw product

Corolle

COR099

Ma Corolle collectie by Corolle (66)

Heerlijk rugzakje voor je Ma Corolle pop, met een groot binnenvak dat je kan sluiten met een rits en een klein voorvakje. In deze unieke poppenrugzak kan je alle spulletjes of poppenkleedjes van jouw pop makkelijk insteken. Je pop kan deze rugzak op haar rug dragen .... en jullie zijn klaar om te vertrekken.

11,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : FPL00

CollectieMa Corolle
TypePoppenaccessoires
KleurGrijs
Afmetingen pop36 cm

Zilveren poppenrugzak Argenté van Corolle. Deze casual rugzak past op de rug van jouw Ma Corolle pop van 36 cm en is ook verkrijgbaar in het zwart. Ma Corolle zijn poppen die kinderen zelf kunnen personaliseren, naar hun eigen smaak en voorkeuren. Er zijn genoeg hippe en supertoffe accessoires waar je uit kunt kiezen, zoals deze rugzak. Ma Corolle-poppen zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Afmetingen: 12 x 20 cm

Leeftijd: vanaf 4 jaar

Opgelet: deze rugzak is gemaakt voor de Ma Corolle pop van 36 cm - de pop is apart verkrijgbaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Corolle - Corolle is een Franse poppenfabrikant, opgericht in 1979 en gesitueerd in de Loire vallei, het sprookjesachtige gedeelte van Frankrijk. Het Corolle design team streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen, met gezichtjes die vaak geïnspireerd zijn door echte kinderen. En net zoals in een echt modehuis, maakt het ontwerpteam van Corolle eerst schetsen, kiezen ze zorgvuldig stoffen uit, om de poppen nog meer tot leven te doen komen. Corolle creëert speelmomenten die zijn aangepast voor elke leeftijd en stadium, zodat kinderen echt kunnen 'groeien met Corolle'.
Collectie Ma Corolle collectie by Corolle
Inspiratie en stories